torsdag den 11. marts 2010

3 unikke rejser til Cuba

Der er muligt at rejse til Cuba både som individuel rejsende eller med en gruppe med dansk rejseleder. Rejsebureaut MarcoPolo har individuelle og grupperejser til Cuba. Det kan være pakker rejser eller skræddersyet efter de rejsendes ønsker.

Tre rejser til Cuba med MarcoPolo

La Bella Cuba - det smukkeste af Cuba
Drømmer du om at rejse til Cuba og se landets største attraktioner og smukkeste byer? Nærer du et ønske om at rejse til Cuba og møde befolkningen og lære kulturen at kende? Så har MarcoPolo tre unikke rejser til Cuba.

De første dage besøges det gamle Havanna med de brostensbelagte gader, flankeret af huse fra den spanske kolonitid. Fra Havanna går rejsen over Cienfuegos til Trinidad, en fredfyldt by med brolagte gader og pastelfarvede huse. Her indlogeres du privat eller på et hyggeligt pensionat. I Viñalesdalen venter storslåede naturoplevelser og et møde med de lokale cubanske tobaksbønder. La Bella Cuba er en skræddersyet rejse til Cuba efter dine mål.
Tilbud: Spar op til kr.1.600 på din rejse til Cuba.
Afrejse: Hele året.
Varighed: 9 dage
Pris: Netop nu kr. 14.995 kr.

Caribisk strandperle i Cuba
Forkæl dig selv og dine nærmeste på en rejse til Cuba med en uge under Caribiens sol. Breezes Jibacoa ligger på Cubas nordvestlige kyst, omkring en times kørsel fra Havannas internationale lufthavn. Hotellet ligger ud til den imponerende hvide Jibacoa beach.

Den betagende smukke beliggenhed med den skønneste hvide sandstrand omkranset af høje palmer, smukke hibiscus blomster og flotte orkideer understreger det unikke sted. Ønsker du at opleve lidt mere på en rejse til Cuba, så tilbyder MarcoPolo mange spændende muligheder for at forlænge rejsen til Cuba. Caribisk strandperle i Cuba er en rejse, hvor der er lagt vægt på forkælelse.
Afrejse: Hele året.
Varighed: 9 dage
Pris: Fra 12.195 kr.

Salsa, cigarer og livsglæde - med dansk rejseleder til Cuba
Rejsen til Cuba begynder med at udforske Havana, den charmerende gamle bydel, den mørke rom, Hemingways hjem og stemningen i hovedstaden. Siden følger en af de smukkeste byer på Cuba, Trinidad. Byens brolagte gader emmer af liv og kantes af huse fra den spanske kolonitid. I Viñalesdalen skyder kalkstensbjerge op gennem den frugtbare slette og kaster skygge på de grønne tobaksmarker, der plejes af bønder med stråhat og cigar i mundvigen. Herfra går rejsen til den oversete østlige del af Cuba, hvor vi kommer vi tæt på den cubansk kultur, musik og de livsglade cubanere.

Salsa, cigarer og livsglæde er en klassisk MarcoPolo rejse til Cuba, hvor der er dansk rejseleder med på hele rejsen.
Afrejse: 1. november 2010, 18. november 2010 og 22. januar 2011.
Varighed: 16 dage
Pris: Fra 20.700 kr.

Se oversigt med alle MarcoPolo rejser til Cuba

Ingen kommentarer:

Send en kommentar